Przycisk paniki
Administratorzy
Dostępne tylko w planie Enterprise
Czy dane logowania Twojego zespołu mogły wpaść w niepowołane ręce? Zauważyłeś podejrzaną aktywność na koncie? Nie martw się - mamy do tego specjalny przycisk paniki! 🆘
Po włączeniu „Trybu paniki (Panic mode)” konto zostanie tymczasowo zablokowane. Nikt, nawet administratorzy konta, nie będzie mógł uzyskać do niego dostępu, dopóki administrator konta nie wyśle prośby do naszego zespołu tutaj.
Włączanie trybu paniki
Aby włączyć tryb paniki, przejdź do sekcji administratora konta. Kliknij „Bezpieczeństwo (Security)”, a następnie wybierz „Zaawansowane (Advanced)”.
Kliknij czerwony przycisk „Aktywuj tryb paniki (Activate Panic mode)”, jak pokazano poniżej.
Jeśli na pewno chcesz włączyć tryb paniki, wybierz na wyświetlonym ekranie „Tak, aktywuj tryb paniki (Yes, activate Panic mode)”.
Odzyskiwanie dostępu do konta
Jeśli tryb paniki został włączony na Twoim koncie i nie możesz już uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z nami tutaj. Zbadamy sprawę i prześlemy Ci instrukcje odblokowania konta oraz zwiększenia jego bezpieczeństwa.
Uwaga: Konto może odblokować tylko jego administrator. Jeśli nie jesteś administratorem konta, skontaktuj się z nim, aby mógł zgłosić się do naszego zespołu pomocy technicznej i odzyskać dostęp do konta.